Skip to main content

Referencer

“Gennemsigtighed i udgifter og perfekt pris ramt i overslag. Meget professionelt i hele forløbet”
Stor tak fra Familien Holm, Vordingborg.
“Tænk at det var så nemt at i var ind over fra start til slut. Det kunne bare ikke gøres bedre. Vil varmt anbefale jer til andre”
Tove Andersen
“Det har været så betydningsfuldt, den stille og rolige måde Torben guidet os igennem hele forløbet. Varm tak fra os”
Grethe Christensen, Store Heddinge
“Kære Per Østen.
Tusind tak for din helt personlige rådgivning og humor. Tak for din empati og store forståelse for vores situation. Vi har været helt trygge med dig på sidelinen i hele forløbet”
Kærligst Sussie og Kurt Jensen, Holbæk
“Tak fordi I gav os plads og var fantastiske – til trods for min far ikke var i folkekirken, gav I os mange valgmuligheder, så vi fik en meget smuk afslutning, som vi aldrig glemmer. Tak for den super sanger I havde med, det rørte os alle – TAK”
Pia Andersen, Ringsted
“Begravelsesforretningen for Hårlev – Karise & Omegn vil jeg varmt anbefale. Har selv fået jer anbefalet og alt forløb fuldstændigt 100 %. Der er ikke en finger at sætte på noget som helst Jeg har ringet mange gange, og I svarede alligevel dybt seriøst på alle spørgsmål. Selv regningen med alle bilag kommer i meget flot kuvert og samlemappe. Hvor er det bare gennemført.”
Varm hilsen Lisa, Hårlev
“Det har været en rigtig stor hjælp for os, at der kom en meget venlig og empatisk bedemand, som bare tog sig af alt. Det er svært, når man lige har mistet sin mand og børnene deres far. Meget flot kistepynt og hjerte I fik lavet”
1000 tak, Gurli Sørensen
“God og sikker vejledning, uden oversalg. Meget beroligende. I gør det godt”
Mvh Henrik, Faxe
“Alt var så gennemført – højtidligt og til ære for os og afdøde. Meget flot Rustvogn”
Anonym kunde
“Torben var meget omsorgsfuld og læste et fint vers op ved kisten. Stor respekt herfra. Vil klart bruge jer igen, hvis det bliver nødvendigt”
Venligst Andreas Christensen
“Dejligt at i planlage hele forløbet. Super møde hos os selv, hvor i bare kom selv om kl. var 21 lørdag aften. Meget rimelige priser i har med den udstrakte service i har. 6 stjerner til jer.”
Bedste hilsner Ulla, Vordingborg
“Super rådgivning og åbenhed om priser. Flotte blomster og fin annonce. Meget værdigt da i lagde i Kiste Per og Poul, kunne ikke være mere højtidligt. Respekt for jeres påklædning og flotte bil med stjernehimmel.”
Med venlig hilsen Iben og Knud Hansen
“Empati, seriøsitet, omsorg og ordentlighed må være det, der kan siges om Østen Begravelsesforretning. Nu har vi brugt jer 3 gange, og man får super service hver gang. Tak.”
Familien Jensen

Kontakt os hele døgnet

Du kan kontakte os på telefon 56 73 03 02 hele døgnet eller udfylde formularen nedenfor – så ringer vi dig op.

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.