Skip to main content

Din bedemand i Haslev

Velkommen til Begravelsesforretningen for Haslev & Omegn A/S v/ Bedemand Per Østen.

Med over 25 års erfaring som den lokale bedemand i Haslev, ved vi, at der ofte er mange følelser involveret, når et dødsfald indtræffer. Samtidig er det for mange af jer en ukendt situation, hvorfor der naturligvis opstår mange spørgsmål.

At tage afsked med den, I havde kær, bør afspejle de ønsker, som den afdøde havde – og er derfor også en mulighed for jer som pårørende til ære de minder og gode stunder, I havde sammen. Som din lokale bedemand i Haslev står vi altid klar til at rådgive og guide jer med at arrangere den ønskede begravelse eller bisættelse.

Bedemand med fokus på tryghed

Dødsfald indtræffer på alle tidspunkter af døgnet, og i denne svære situation kan mange have brug for øjeblikkelig hjælp og rådgivning fra bl.a. en bedemand. Vi synes derfor, at det er essentielt, at du kan træffe din bedemand alle døgnets 24 timer, ugens syv dage, hele året rundt.

De praktiske detaljer, der opstår i forbindelse med et dødsfald, kan være uoverskuelige og svære at overkomme midt i sorgen. Som jeres bedemand støtter og vejleder vi jer gennem hele processen og de mange spørgsmål, der opstår undervejs. Dermed kan I træffe oplyste beslutninger med gennemsigtige priser. Det er vigtigste for os er, at I føler jer i trygge hænder hos os, og at vi i fællesskab fokuserer på, hvilke ønsker og tanker I har til en begravelse eller bisættelse.

Vores bedemænd i Haslev er både erfarne, rolige og bevare overblikket, og vægter samtalen med jer som pårørende højt, så de kan få indsigt over jeres ønsker og muligheder, som I måtte have til begravelsen eller bisættelsen. På den måde sikrer vi, at I får en personlig og smuk sidste afsked med den, I havde kær.

Døgnåben telefon

Vores telefoner er døgnåbne, og derfor er du altid meget velkommen til at ringe til os på 56 31 11 22 og tage en uforpligtende dialog med en af vores bedemænd.

Personlig og smuk begravelse eller bisættelse

Som din bedemand gør vi alt, hvad vi kan for at det bliver en personlig og smuk afsked, så I kan fokusere på at sige farvel til jeres kære. Vi ønsker at imødekomme jeres ønsker, og bedemandsforretningen tilbyder bl.a. kister og urner i forskellige farver, som kan være en fin måde at skabe en personlig afsked på.

Vi kører i de nyeste rustvogne på markedet, hvorfor de er den bedste kvalitet med smukke nattehimler indvendigt for en helt særlig effekt. I har mulighed for at vælge mellem en lys eller mørk rustvogn, det er helt op til jer. Kørslen arrangeres efter de pårørende eller afdødes ønske.

Hos Østen Begravelsesforretninger tilbyder vi dig naturligvis at køre i alle landets kommuner.

Bedemand i Haslev

Begravelsesforretningen for Haslev & Omegn A/S ligger centralt ved siden af biblioteket på Jernbanegade 60. I er altid velkommen til at kigge ind, vi har altid varm kaffe eller te på kanden og tid til en snak.

Har I lyst til, at bedemanden skal komme hjem til dig, så gør vi også meget gerne det. Det er vigtigt for os, at I føler tryghed omkring planlægningen og afholdelsen af begravelsen eller bisættelsen.

Begravelsesforretningen for Haslev & Omegn A/S
v/ Per Østen

Begravelsesforretningen for Haslev & Omegn A/S
Jernbanegade 60
4690 Haslev
Telefon: 56 31 11 22

Kontakt os hele døgnet

Du kan kontakte os på telefon 56 31 11 22 hele døgnet eller udfylde formularen nedenfor – så ringer vi dig op.

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Begravelsesforretningen for Haslev & Omegn A/S v/ Per Østen

Begravelsesforretningen for Haslev & Omegn A/S
Jernbanegade 60
4690 Haslev
Telefon: 56 31 11 22