Skip to main content

Din lokale bedemand i Næstved & Omegn

I Begravelsesforretningen for Næstved & Omegn A/S v/ Per Østen får du hjælp, rådgivning og vejledning i en tid, der for mange mennesker kan være både svær, ukendt og uoverskuelig.

Hos os får du altid tilknyttet en erfaren bedemand i Næstved, der sørger for at varetage de praktiske opgaver i forbindelse med tabet af en, der stod dig nær, så du får luft til at fokusere på at give din kære en personlig og værdig afsked.

Derudover får du, når du vælger os, en bedemand, der rummer et enormt stort lokalkendskab til Næstveds kirker, kapeller, kirkegårde, præster med videre, og det er din sikkerhed for, at du får kompetent vejledning i de forskellige muligheder, du har, så vi får arrangeret det sidste farvel i den afdødes ånd.

Vælger du Begravelsesforretningen for Næstved & Omegn A/S, indgår du i en tæt dialog med den lokale bedemand gennem hele forløbet. For dig betyder det, at vi kun er et opkald væk, uanset hvornår du på døgnet, du ringer.

På den måde er der altid hjælp at hente for dig, hvis der igennem forløbet skulle opstå spørgsmål, du ønsker svar på.

Døgnåben telefon

Vores telefoner er døgnåbne, og derfor er du altid meget velkommen til at ringe til os på 55 72 70 00 og tage en uforpligtende dialog med en af vores bedemænd.

Bedemænd i Næstved med dine behov i fokus

I Begravelsesforretningen for Næstved & Omegn A/S møder du bedemand Per Østen, bedemand Torben Reiner Jensen og bedemand Poul Christensen. Fælles for os alle er, at vi har dine behov som førsteprioritet.

Det betyder, at den af os, der skal følge dig igennem det videre forløb, gør en stor dyd ud af at opfylde dine og afdødes ønsker.

Du starter med at holde et møde med en af os – enten hjemme hos dig selv eller i vores begravelsesforretning i Ringstedgade 64 i Næstved – hvor vi taler om dine tanker om bisættelsen eller begravelsen.

Herefter sørger vi blandt andet for at udfylde og ordne alle papirer samt anmeldelser. Vi kontakter Næstveds lokale præster, kirker, blomsterhandlere med videre og eventuelt søger begravelseshjælp.

Vil du have det fulde overblik over de opgaver, vi som din bedemand i Næstved varetager, har vi lavet en liste over dem.

Se hvad vi tager hånd om for dig her »

Hos Østen Begravelsesforretninger tilbyder vi dig naturligvis at køre i alle landets kommuner.

Lokalkendt bedemand i Næstved

I en svær tid er det vores opgave at give dig ro i maven, at holde overblikket samt skabe struktur for dig. Derfor giver vi dig sikkerhed for, at du altid vil blive mødt med oprigtighed og gennemskuelighed. Vi sætter en ære i at vise respekt for den person, der er gået bort.

Tilrettelæggelsen af en personlig afsked for din kære er i højsædet hos vores bedemænd i Begravelsesforretningen for Næstved & Omegn A/S. Derfor har vi også et stort udvalg af kister og urner, ligesom I har mulighed for at vælge en skovbegravelse, askespredning over havet. Derudover tilbyder vi som noget helt særligt rustvognskørsel i enten en lys eller mørk rustvogn med stjernehimmel i loftet.

Som den lokale bedemand i Næstved vil vi sørge for, at du som pårørende får mulighed for at skabe en helt personlig og værdig afsked.

Hos begravelsesforretningen v/Per Østen har vi flere afdelinger, så du kan være tryg i flere dele af landet med den samme bedemand.

Vi har udover begravelsesforretningen i Næstved også afdelinger i Faxe, Haslev, Hårlev, Karise, Præstø, Ringsted, Store Heddinge og Vordingborg.

Begravelsesforretningen for Næstved & Omegn A/S
v/ Per Østen

Begravelsesforretningen for Næstved & Omegn A/S
Ringstedgade 64
4700 Næstved
Telefon: 55 72 70 00

Kontakt os hele døgnet

Du kan kontakte os på telefon 55 72 70 00 hele døgnet eller udfylde formularen nedenfor – så ringer vi dig op.

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kirketorvets Begravelsesforretning A/S
v/ Per Østen

Begravelsesforretningen for Næstved & Omegn A/S
Ringstedgade 64
4700 Næstved
Telefon: 55 72 70 00