Skip to main content

Din lokale bedemand i Præstø

Velkommen til Begravelsesforretningen for Præstø & Omegn A/S v/ Bedemand Per Østen.

Din erfarne og empatiske bedemand i Præstø

Med over 25 års erfaring som lokal bedemand på Sjælland, ved bedemand Per Østen, at et dødsfald vækker mange følelser. Det kan også være en ukendt situation for mange af jer, hvilket ofte giver anledning til mange spørgsmål.

Vi sætter en ære i at skabe en afsked, der afspejler den afdødes ønsker. Det er også en mulighed for jer som pårørende at ære minderne og de gode stunder, I havde sammen. Hos Begravelsesforretningen for Præstø & Omegn A/S står vi altid parate til at rådgive og guide jer i planlægningen af den ønskede begravelse eller bisættelse.

Når tryghed og omsorg betyder alt

Dødsfald kan ske på alle tidspunkter af døgnet, og i denne svære situation kan mange have behov for øjeblikkelig hjælp og rådgivning fra en bedemand. Derfor mener vi, at det er af afgørende betydning, at I kan kontakte jeres lokale bedemand i Præstø døgnet rundt, syv dage om ugen, året rundt.

De praktiske detaljer, der opstår i forbindelse med et dødsfald, kan virke uoverskuelige midt i sorgen. Som jeres erfarne bedemand støtter og vejleder vi jer gennem hele processen og besvarer de mange spørgsmål, der måtte opstå. Vi ønsker at hjælpe jer med at træffe velinformerede beslutninger, samtidig med at I får en gennemsigtig prissætning. Jeres tryghed er vores højeste prioritet, og vi fokuserer sammen på jeres ønsker og tanker om begravelsen eller bisættelsen.

Døgnåben telefon

Vores telefoner er døgnåbne, og derfor er du altid meget velkommen til at ringe til os på 55 37 01 37 og tage en uforpligtende dialog med en af vores bedemænd.

Individuel og smuk afsked

Som jeres bedemand bestræber vi os på at skabe en personlig og smuk afsked, hvor I kan fokusere på at sige farvel til jeres kære. Vi ønsker at imødekomme jeres ønsker, og i vores bedemandsforretning tilbyder vi blandt andet kister og urner i forskellige farver, som kan tilføje en personlig detalje til afskeden.

Vi anvender de nyeste rustvogne på markedet, der kombinerer høj kvalitet med en smuk nattehimmel indvendigt for at skabe en særlig effekt. I har mulighed for at vælge mellem en lys eller mørk rustvogn efter jeres præferencer. Kørslen arrangeres i overensstemmelse med de afdødes eller de pårørendes ønsker.

Hos Østen Begravelsesforretninger tilbyder vi dig naturligvis at køre i alle landets kommuner.

Din bedemand i Præstø

Begravelsesforretningen for Præstø & Omegn A/S er beliggende på Adelgade 15 i Præstø. I er altid velkommen til at besøge vores bedemandsforretning, vi har altid varm kaffe eller te på kanden og tid til en fortrolig samtale.

Hvis I foretrækker, at bedemanden kommer hjem til jer, gør vi naturligvis også gerne det. Det er vigtigt for os, at I føler jer trygge omkring planlægningen og afholdelsen af begravelsen eller bisættelsen. Vi er her for at rådgive, hjælpe og støtte jer i en svære tid.

Begravelsesforretningen for Præstø & Omegn A/S
v/ Per Østen

Begravelsesforretningen for Præstø & Omegn A/S
Adelgade 15
4720 Præstø
Telefon: 55 37 01 37

Kontakt os hele døgnet

Du kan kontakte os på telefon 55 37 01 37 hele døgnet eller udfylde formularen nedenfor – så ringer vi dig op.

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Begravelsesforretningen for Præstø & Omegn A/S
v/ Per Østen

Begravelsesforretningen for Præstø & Omegn A/S
Adelgade 15
4720 Præstø
Telefon: 55 37 01 37