Skip to main content

Din bedemand i Faxe

Velkommen til Kirketorvets Begravelsesforretning for Faxe & Omegn A/S ved bedemand Per Østen. 

At få sagt ordentligt farvel er vigtigt for alle parter, når du mister én, du havde kær. Derfor bør det være en begravelse eller bisættelse, der både tager højde for den afdødes ønsker, såvel som de pårørendes ønsker til højtideligheden. 

Som din lokale bedemand i Faxe hjælper vi dig med at arrangere den ønskede begravelse eller bisættelse, så I kan fokusere på at komme gennem en svær tid.

Øjeblikkelig hjælp ved dødsfald

Dødsfald indtræffer på alle tidspunkter af døgnet, og mange mennesker har ligesom jer brug for øjeblikkelig hjælp i denne svære situation.

For os handler det altid om jeres tryghed, derfor synes vi, at det skal være muligt at få fat på en af vores bedemænd 24 timer i døgnet alles ugens dage – også i helligdagene.

Vi ved, at det kan være svært at overskue alle de praktiske detaljer der opstår i forbindelse med et dødsfald – skal det f.eks. være en begravelse eller bisættelse, hvilke salmer skal der synges, bør kisten have en farve osv.?

Som din bedemand er det vores fornemmeste opgave at støtte og vejlede dig og dine kære igennem de mange spørgsmål, der opstår, så I bliver i stand til at træffe de rette beslutninger i den svære tid.

Det er vigtigt, at I føler jer i trygge hænder hos din bedemand. Vi vil derfor gøre alt, hvad vi kan for, at I får den bedste rådgivning og hjælp i en svær og ukendt situation.

Døgnåben telefon

Vores telefoner er døgnåbne, og derfor er du altid meget velkommen til at ringe til os på 56 73 03 02 og tage en uforpligtende dialog med en af vores bedemænd.

Det sidste farvel

I Faxe er det altid muligt at få fat i en erfaren bedemand, og samtalen med dig som pårørende er afgørende for, at vi kan få klarhed over ønsker og muligheder, så begravelsen eller bisættelsen forløber som ønsket.

Vi ser det som vores vigtigste opgave, når du vælger os som din bedemand at gøre det sidste farvel personligt og smukt. Som din lokale bedemand vil vi imødekomme dine overvejelser og ønsker for begravelsen eller bisættelsen, og vi tilbyder bl.a. forskellige farver af både kister og urner.

Vores Mercedes-rustvogne er de nyeste på markedet. Dem har vi valgt, fordi de udstråler kvalitet og værdighed, og det er muligt at vælge mellem en lys eller mørk rustvogn.

Hos Østen Begravelsesforretninger tilbyder vi dig naturligvis at køre i alle landets kommuner.

Din lokale bedemand i Faxe

Du kan besøge vores begravelsesforretning og få en uformel samtale med bedemanden i Faxe. Vi er en af de ældste bedemandsforretninger i byen, hvor vi har haft forretning på Kirketorvet i over 20 år. Selve bedemandsforretningen ligger lige over for Faxe kirke og ikke langt fra kirkegården, og der er parkeringspladser lige ude foran.

Du er altid velkommen til at kigge ind. Det handler først og fremmest om tillid, når I skal vælge en bedemand. Derfor har vi skabt trygge rammer med fokus på lys og ro i alle vores forretninger, så I kan føle jer trygge. Vi tilbyder også at komme hjem til jer, hvis I foretrækker dette. Det handler altid om jeres tryghed i en svær tid.

Det betyder meget for os, at I kan føle ro i og omkring planlægningen og afholdelsen af begravelsen eller bisættelsen, så I kan fokusere på hinanden og sige farvel til den, I havde kær.

Kirketorvets Begravelsesforretning A/S
v/ Per Østen

Kirketorvets Begravelsesforretning A/S
Kirketorvet 2B
4640 Faxe
Telefon: 56 73 03 02

Kontakt os hele døgnet

Du kan kontakte os på telefon 56 73 03 02 hele døgnet eller udfylde formularen nedenfor – så ringer vi dig op.

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kirketorvets Begravelsesforretning A/S
v/ Per Østen

Kirketorvets Begravelsesforretning A/S
Kirketorvet 2B
4640 Faxe
Telefon: 56 73 03 02