Skip to main content

Din lokale bedemand i Karise

Velkommen til Karise Begravelsesforretning A/S v/ Bedemand Per Østen.

Din erfarne og omsorgsfulde bedemand i Karise

Sammen skaber vi en værdig afsked, når I vælger os som jeres bedemand. Vi er her for at støtte jer i en svær tid, for vi ved, gennem mange års erfaring som bedemænd, at et dødsfald kan bringe mange følelser i spil hos de efterladte. Det kan være en situation, der er ukendt for mange af jer, og som rejser en lang række spørgsmål, der nemt kan virke uoverskuelige i en forvejen presset tid.

Vi giver personlig rådgivning og hjælper med at arrangere den ønskede begravelse eller bisættelse

Det, at sige farvel til en elsket person, bør afspejle deres ønsker og være en mulighed for jer som pårørende til at ære jeres minder og de kostbare øjeblikke, I delte sammen. Hos Karise Begravelsesforretning står vi altid klar til at guide jer og rådgive jer gennem hele planlægningsprocessen – vi har styr på alt ned til den mindste detalje.

Døgnåben telefon

Vores telefoner er døgnåbne, og derfor er du altid meget velkommen til at ringe til os på 56 57 44 11 og tage en uforpligtende dialog med en af vores bedemænd.

Tryghed og omsorg – vi er der for jer, når behovet opstår

Dødsfald kan forekomme på ethvert tidspunkt af døgnet, og i denne svære tid kan mange have brug for øjeblikkelig hjælp og støtte fra en bedemand. Vi forstår vigtigheden af at være tilgængelig for jer, derfor kan I kontakte bedemand Per Østen døgnet rundt, syv dage om ugen, hele året.

Vi lytter opmærksomt til dig, da dine ønsker og behov er afgørende for at skabe en begravelse eller bisættelse, der afspejler afdødes liv, og samtidig giver dig en mulighed for at skabe et sidste smukt minde til ære for den, du havde kær.

Skab en personlig og smuk afsked – vi tilbyder individuel rådgivning og forskellige løsninger

Vi stræber efter at skabe en personlig og smuk afsked, der afspejler jeres ønsker og minder. Karise Begravelsesforretning A/S tilbyder et bredt udvalg af kister og urner i forskellige varianter og farver, der kan bidrage til at skabe en personlig og unik afskedsceremoni.
Hos Østen Begravelsesforretninger tilbyder vi dig naturligvis at køre i alle landets kommuner.

Besøg jeres lokale bedemand i Karise

Karise Begravelsesforretning v/ Per Østen ligger centralt i Karise på Bredgade 13. I er altid velkommen til at besøge os, hvor vi tager os tid til en fortrolig samtale og tilbyder en kop varm kaffe eller te.

Hvis I ønsker, kan vores bedemænd også komme hjem til jer. Det er vigtigt for os, at I føler jer fuldstændig trygge omkring planlægningen og afholdelsen af begravelsen eller bisættelsen. Vi er her for at støtte jer og skabe en værdig afsked for jeres kære.

Karise Begravelsesforretning A/S
v/ Per Østen

Karise Begravelsesforretning A/S
Bredgade 13A
4653 Karise
Telefon: 56 57 44 11

Kontakt os hele døgnet

Du kan kontakte os på telefon 56 57 44 11 hele døgnet eller udfylde formularen nedenfor – så ringer vi dig op.

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Karise Begravelsesforretning A/S
v/ Per Østen

Karise Begravelsesforretning A/S
Bredgade 13A
4653 Karise
Telefon: 56 57 44 11