Din lokale bedemand i Næstved & Omegn

I Begravelsesforretningen for Næstved & Omegn v/ Per Østen får du hjælp, rådgivning og vejledning i en tid, der for mange kan være svær og uoverskuelig.
 
Hos os får du tilknyttet en erfaren bedemand, der sørger for at varetage de praktiske opgaver i forbindelse med tabet af en, der stod dig nær, så du får luft til at fokusere på at give din kære en personlig og værdig afsked.
 
Derudover får du med os en bedemand med et stort kendskab til Næstveds kirker, kapeller, kirkegårde, præster med videre, og det er din sikkerhed for, at du får kompetent vejledning i de muligheder, du har for at arrangere det sidste farvel i afdødes ånd.
 
Vælger du Begravelsesforretningen for Næstved & Omegn, indgår du i en tæt dialog med den lokale bedemand gennem hele forløbet. For dig betyder det, at vi aldrig er længere end et opkald væk.

På den måde er der altid hjælp at hente for dig, hvis der igennem forløbet skulle opstå spørgsmål, du ønsker svar på.
Vores telefoner er døgnåbne, og derfor er du altid meget velkommen til at ringe til os på 55 72 70 00 og tage en uforpligtende dialog med en af vores bedemænd.

Bedemændene i Næstved med dine behov i fokus


I Begravelsesforretningen for Næstved & Omegn møder du bedemand Per Østen, bedemand Torben Reiner Jensen og bedemand Poul Christensen. Fælles for os alle er, at vi har dine behov som førsteprioritet.
 
Det betyder, at den af os, der skal følge dig igennem det videre forløb, gør en stor dyd ud af at opfylde dine og afdødes ønsker.
 
Du starter med at holde et møde med en af os – enten hjemme hos dig selv eller i vores begravelsesforretning i Riddergade 6A i Næstved – hvor vi taler om dine tanker om bisættelsen eller begravelsen.
 
Herefter sørger vi blandt andet for at udfylde og ordne alle papirer samt anmeldelser. Kontakter Næstveds lokale præster, kirker, blomsterhandlere med videre og eventuelt søger begravelseshjælp.
 
Vil du have det fulde overblik over de opgaver, vi som din bedemand i Næstved varetager, har vi lavet en liste over dem.

Se hvad vi tager hånd om for dig her »
Hos Østen Begravelsesforretninger tilbyder vi dig naturligvis at køre i alle landets kommuner.

Din oprigtige bedemand i Næstved
 

I en svær tid er det vores opgave at give dig ro i maven og at holde overblikket samt skabe struktur for dig. Derfor giver vi dig sikkerhed for, at du altid vil blive mødt med oprigtighed og gennemskuelighed. Vi sætter en ære i at vise respekt for den person, der er gået bort.
 
Tilrettelæggelsen af en personlig afsked for din kære er i højsædet hos vores bedemænd i Begravelsesforretningen for Næstved & Omegn. Derfor har vi også et stort udvalg af kister og urner, ligesom vi tilbyder unikke MC-begravelser eller rustvognskørsel i enten en lys eller mørk rustvogn med stjernehimmel i loftet.
 
Det er din garanti for, at du som pårørende får mulighed for at skabe en helt personlig afsked.

Kontakt Begravelsesforretningen for Næstved & Omegn A/S
v/ Per Østen

 
Begravelsesforretningen for Næstved & Omegn A/S
Riddergade 6A
4700 Næstved
Telefon: 55 72 70 00
Se på kort
Begravelsesforretningen for Næstved & Omegn – det handler om tryghed.
Kontakt os hele døgnet
Du kan kontakte os på telefon 56 73 03 02 hele døgnet eller udfylde formularen nedenfor - så ringer vi dig op.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 

Kontakt Begravelsesforretningen for Næstved & Omegn v/ Per Østen

 
Begravelsesforretningen for Næstved & Omegn A/S
Riddergade 6A
4700 Næstved
Telefon: 55 72 70 00
Se på kort
Overvejelser
Min Sidste Vilje
Vores service
Priser
Her finder du os

 

Hovednummer

Telefon 56 73 03 02
 

Faxe

Telefon 56 73 03 02
 

Næstved

Telefon 55 72 70 00
 

Vordingborg

Telefon 55 37 01 37
 

Haslev

Telefon 56 31 11 22
 

Store Heddinge

Telefon 56 51 03 03
 

Hårlev

Telefon 56 57 44 11
 

Ringsted

Telefon 57 61 33 00
 
Alle afdelinger holder åbent døgnet rundt.

Begravelsesforretningen v/ Per Østen
bedemand@perøsten.dk - CVR: 40619313