Din bedemand i Hårlev

Velkommen til Begravelsesforretningen for Hårlev-Karise & Omegn v/ Bedemand Per Østen
 
Det er vigtigt at få sagt ordentlig farvel på netop den måde, den afdøde har ønsket og pårørende ønsker sig. Som din lokale bedemand i Hårlev rådgiver, planlægger og hjælper vi dig med at arrangere den ønskede begravelse eller bisættelse.

Bedemand 24/7
 

Dødsfald indtræffer på alle tidspunkter af døgnet, og i denne svære situation kan mange have brug for øjeblikkelig hjælp og rådgivning. Derfor synes vi også at det skal være muligt at træffe en bedemand alle døgnet 24 timer 7 dage om ugen.
 
Der opstår mange praktiske detaljer i forbindelse med et dødsfald, og de kan være uoverskuelige og svære at overkomme midt i sorgen.

Som bedemand er det vores opgave, at støtte og vejlede dig i de mange spørgsmål der opstår og beslutninger, der skal træffes.

Det er vigtigt at du føler dig i trygge hænder hos din bedemand, og at vi i fællesskab fokuserer på hvilke ønsker og tanker du har til en begravelse eller bisættelse.
 
Din bedemand i Hårlev er veluddannet og erfaren, og samtalen med dig som pårørende er afgørende for, at få klarhed over ønsker og muligheder, så begravelsen eller bisættelsen forløber som ønsket.
Vores telefoner er døgnåbne, og derfor er du altid meget velkommen til at ringe til os på 56 57 44 11 og tage en uforpligtende dialog med en af vores bedemænd.

Personlig og smuk begravelse eller bisættelse
 

I Begravelsesforretningen for Hårlev- Karise & Omegn gør vi hvad vi kan, for at gøre den sidste rejse personlig og smuk.

Som bedemand ønsker vi, at imødekomme dine ønsker og tanker for begravelsen eller bisættelsen, og vi tilbyder bl.a. kister og urner i forskellige farver. Vores rustvogne er de nyeste på markedet og de udstråler kvalitet og værdighed.

Det er muligt at vælge mellem en lys eller mørk rustvogn. Desuden kan bedemanden tilbyde det sidste farvel fra motorcykel med sidevogn. Kørslen arrangeres efter de pårørende eller afdødes ønske.
Hos Østen Begravelsesforretninger tilbyder vi dig naturligvis at køre i alle landets kommuner.

Din lokale bedemand
 

Begravelsesforretningen for Hårlev-Karise & Omegn ligger på hovedgaden i Hårlev og er din lokale bedemand på Stevns. Du er altid velkommen til at kigge ind til en uformel snak.
 
Bedemanden kører også gerne hjem til dig. Det betyder meget for os, at du føler tryghed omkring planlægningen og afholdelsen af begravelsen eller bisættelsen.

Kontakt Begravelsesforretningen for Hårlev-Karise & Omegn A/S
v/ Per Østen

 
Begravelsesforretningen for Hårlev-Karise & Omegn A/S
Hovedgaden 23
4652 Hårlev
Telefon: 56 57 44 11
Se på kort
Begravelsesforretningen for Hårlev-Karise & Omegn - det handler om tryghed.
Kontakt os hele døgnet
Du kan kontakte os på telefon 56 73 03 02 hele døgnet eller udfylde formularen nedenfor - så ringer vi dig op.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 

Kontakt Begravelsesforretningen for Hårlev-Karise & Omegn v/ Per Østen

 
Begravelsesforretningen for Hårlev-Karise & Omegn A/S
Hovedgaden 23
4652 Hårlev
Telefon: 56 57 44 11
Se på kort
Overvejelser
Min Sidste Vilje
Vores service
Priser
Her finder du os

 

Hovednummer

Telefon 56 73 03 02
 

Faxe

Telefon 56 73 03 02
 

Næstved

Telefon 55 72 70 00
 

Vordingborg

Telefon 55 37 01 37
 

Haslev

Telefon 56 31 11 22
 

Store Heddinge

Telefon 56 51 03 03
 

Hårlev

Telefon 56 57 44 11
 

Ringsted

Telefon 57 61 33 00
 
Alle afdelinger holder åbent døgnet rundt.

Begravelsesforretningen v/ Per Østen
bedemand@perøsten.dk - CVR: 40619313