Ønsker du en bæredygtig afsked


- for dig selv eller en, du havde kær?
Alle fortjener en personlig og værdig afsked – og skal afskeden være i bæredygtighedens tegn, er der hos Østen Begravelsesforretninger mange muligheder for at opfylde dette ønske.
 
I produkter såvel som serviceydelser får du unikke afskeder med en lang række bæredygtige alternativer, som du kan læse mere om nedenfor.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte din lokale bedemand, hvis du ønsker en videre dialog eller har yderligere spørgsmål.

Vælg mellem en lang række bæredygtige produkter

Når du vælger Østen Begravelsesforretninger som din bedemand, tilbyder vi en lang række bæredygtige alternativer til den sidste afsked.

For eksempel finder du hos os kister og urner i bambus, som på én gang er smukke, personlige og 100 procent nedbrydelige inden for 10 år. Herudover er bambus den hurtigst voksende græsart, der findes, og af alle planter optager bambus mest CO2, hvilket reducerer drivhuseffekten effektivt.
 
Et andet bæredygtigt og klimavenligt alternativ, du finder i vores bedemandsforretninger, er den nye museumsurne. Denne urne er fremstillet i genbrugspap, og den lukkes med en træspærre, så der ikke ender metal eller andre ikke-nedbrydelige materialer i jorden.
 
Ydermere bliver kisten og eventuelt urnen, du vælger, leveret fra Fuglebjerg Kistefabrik, som er en dansk virksomhed med base nær Slagelse. Den korte transport fra leverandør til vores bedemandsforretninger nedsætter forureningsniveauet markant sammenlignet med produkter, der bliver transporteret fra udenlandske leverandører.
 
Desuden kommer gravstenen, du har mulighed for at vælge, fra Danske Stenhuggerier, der er Danmarks største leverandør af smukke gravsten i bornholmsk granit. Foruden at gravstenen har en kort transportvej, så er granit heller ikke en begrænset ressource i sig selv.
 
Selv den sidste del af rejsen foregår i bæredygtighedens tegn, eftersom vi har de mest miljøvenlige rustvogne, der findes på markedet.
BAMBUSKISTE & BAMBUSURNE
MUSEUMSURNER I GENBRUGSPAP
Vær opmærksom på at der forekommer et tillæg i vores generelle priser, såfremt du ønsker vores bæredygtige produkter. For en bambuskiste er tillægget på kr. 5.500, for en bambusurne er tillægget på kr. 200 og for en museumsurne er tillægget på kr. 590. Husk at du altid får fuld gennemsigtighed i vores priser, som du finder eksempler på her.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte din bedemand, hvis du har spørgsmål til priserne på en bæredygtig afsked.

Få hjælp til en bæredygtig afsked
 

Vores fornemste opgave er at hjælpe dig med at skabe den afsked, der er i din egen eller afdødes ånd – og skal bæredygtighed være omdrejningspunktet, vejleder vi dig i de forskellige løsninger.
 
Som bedemand støtter og rådgiver vi dig i de beslutninger, du skal træffe, og vi hjælper med de praktiske detaljer, som for nogen kan synes uoverskuelige.
 
Vores telefoner er døgnåbne, og det betyder, at du altid kan ringe til os og få hjælp af en erfaren bedemand.
Du finder en oversigt og kontaktoplysninger til vores afdelinger her
Østen Begravelsesforretninger v/ Per Østen – det handler om tryghed.
Kontakt os hele døgnet
Du kan kontakte os på telefon 56 73 03 02 hele døgnet eller udfylde formularen nedenfor - så ringer vi dig op.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Overvejelser
Min Sidste Vilje
Vores service
Priser
Her finder du os

 

Hovednummer

Telefon 56 73 03 02
 

Faxe

Telefon 56 73 03 02
 

Næstved

Telefon 55 72 70 00
 

Vordingborg

Telefon 55 37 01 37
 

Haslev

Telefon 56 31 11 22
 

Store Heddinge

Telefon 56 51 03 03
 

Hårlev

Telefon 56 57 44 11
 

Ringsted

Telefon 57 61 33 00
 
Alle afdelinger holder åbent døgnet rundt.

Begravelsesforretningen v/ Per Østen
bedemand@perøsten.dk - CVR: 40619313