Bedemand Vordingborg

Velkommen til Begravelsesforretningen for Vordingborg & Omegn v/ Bedemand Per Østen

En bedemand kan hjælpe dig, når du har mest brug for det

Dødsfald indtræffer på alle tidspunkter af døgnet, og i denne vanskelige situation kan mange have brug for øjeblikkelig hjælp og rådgivning. Som bedemand synes vi, det er vigtigt, at vi kan træffes 24 timer i døgnet syv dage om ugen.

Med et dødsfald opstår en række praktiske detaljer som kan forekomme både uoverskuelige og uoverkommelige midt i sorgen. Som bedemand støtter og rådgiver vi dig i de mange spørgsmål der opstår, og igennem de beslutninger, der skal træffes.

Bedemanden i Vordingborg er veluddannet og erfaren, og samtalen med dig som pårørende er afgørende for at få klarhed over ønsker og muligheder, så begravelsen eller bisættelsen forløber som ønsket.

Den sidste oplevelse er vigtig

Som bedemand er det afgørende, at sætte tryghed, værdighed og kvalitet højt i planlægningen af det sidste farvel. Det betyder meget, at få sagt ordentlig farvel på netop den måde, den afdøde har ønsket og pårørende ønsker sig. Bedemanden rådgiver, planlægger og hjælper dig med at arrangere den ønskede begravelse eller bisættelse.

Som bedemand er det altafgørende at gøre det sidste farvel personligt og smukt. Bedemanden ønsker at imødekomme dine overvejelser og ønsker for begravelsen eller bisættelsen, og i forretningen kan bedemanden tilbyde bl.a. kister og urner i forskellige farver. Vores rustvogne er de nyeste på markedet, og udstråler kvalitet og værdighed, og det er muligt at vælge mellem en lys eller mørk rustvogn.
Desuden kan bedemanden tilbyde det sidste farvel fra motorcykel med sidevogn. Kørslen arrangeres efter de pårørende eller afdødes ønske.

Din lokale bedemand

Begravelsesforretningen for Vordingborg & Omegn ligger med udkig til Gåsetårnet. Du er altid velkommen til at kigge ind til en uformel snak.
Din lokale bedemand tilbyder også at køre hjem til dig. Det er vigtigt, at du føler dig i trygge hænder hos din bedemand, og at vi i fællesskab fokuserer på, hvilke tanker og overvejelser du har omkring en begravelse eller bisættelse.

Det handler om tryghed.

Begravelsesforretningen for Vordingborg & Omegn
Algade 111
4760 Vordingborg
Telefon: 55 37 01 37
Telefonen er åben alle døgnets timer syv dage om ugen.

Vi kører i alle kommuner over hele landet.

Her kan du få fat i:

Per Østen

Indehaver og bedemand
Telefon: 25 16 48 00

Torben Reiner Jensen

Bedemand
Telefon: 29 29 48 88

Poul Christensen

Bedemand

Udfyld Min sidste vilje

Det er blevet almindeligt at tilrettelægge sin egen bisættelse eller begravelse. Det kan ske ved at udfylde Sidste vilje.

Du er velkommen til at benytte vores formular.

Gå til Min sidste vilje

Skab dig et overblik

Alle erfaringer viser, at det efterfølgende giver ro i sjælen hos pårørende, at de med sig selv ved: "Jeg gjorde alt det, der betød noget for afdøde og for mig selv, - selvom det var svært".

Gå til overvejelser