Bedemand Ringsted

Velkommen til Begravelsesforretningen for Ringsted & Omegn v/ Bedemand Per Østen

Det er vigtigt at få sagt ordentlig farvel på netop den måde, den afdøde har ønsket og pårørende ønsker sig. Som bedemand sættes tryghed, værdighed og kvalitet højt i planlægningen af det sidste farvel. Din lokale bedemand rådgiver, planlægger og hjælper dig med at arrangere den ønskede begravelse eller bisættelse.

En bedemand hjælper dig, når du har mest brug for det

Dødsfald indtræffer på alle tidspunkter af døgnet, og i denne vanskelige situation kan mange have brug for øjeblikkelig hjælp og rådgivning. Vi synes derfor, at det også skal være muligt at træffe bedemanden alle døgnet 24 timer 7 dage om ugen.

De mange praktiske detaljer der opstår i forbindelse med et dødsfald, kan være uoverskuelige og svære at overkomme midt i sorgen eller chokket. Som bedemand er det vores opgave, at støtte og vejlede dig i de mange spørgsmål der opstår og beslutninger, der skal træffes. Det er vigtigt, at du føler dig i trygge hænder med din bedemand, og at vi i fællesskab fokuserer på hvilke tanker og overvejelser du har omkring en begravelse eller bisættelse.

Bedemanden i Ringsted er veluddannet og erfaren, og samtalen med dig som pårørende er afgørende for at få klarhed over ønsker og muligheder, så begravelsen eller bisættelsen forløber som ønsket.

Personlig og smuk begravelse eller bisættelse

I Begravelsesforretningen for Ringsted & Omegn bestræber bedemanden sig på at gøre det sidste farvel personlig og smuk. Som bedemand ønsker vi at imødekomme dine ønsker og overvejelser for begravelsen eller bisættelsen, og vi tilbyder bl.a. urner og kister i forskellige farver. Vores rustvogne er de nyeste på markedet og de udstråler kvalitet og værdighed. Det er muligt at vælge mellem en lys eller mørk rustvogn. Desuden kan bedemanden tilbyde det sidste farvel fra en motorcykels sidevogn. Kørslen arrangeres efter de pårørende eller afdødes ønske.

Din lokale bedemand

Mellem Næstvedvej, Køgevej og Rønnedevej ligger Ringsted kirkegård og kapel. Og lige over for kirkegården ligger Begravelsesforretningen for Ringsted & Omegn og bedemand. Du er altid velkommen til at kigge ind til en uformel snak.

Vi tilbyder også at køre hjem til dig. Det er vigtigt for os, at du føler tryghed omkring planlægning og afholdelse af begravelsen eller bisættelsen.

Det handler om tryghed.

Begravelsesforretningen for Ringsted & Omegn
Køgevej 5
4100 Ringsted
Telefon: 57 61 33 00
Telefonen er åben alle døgnets timer syv dage om ugen.

Vi kører i alle kommuner over hele landet.

Her kan du få fat i:

Per Østen

Indehaver og bedemand
Telefon: 25 16 48 00

Torben Reiner Jensen

Bedemand
Telefon: 29 29 48 88

Poul Christensen

Bedemand

 

Udfyld Min sidste vilje

Det er blevet almindeligt at tilrettelægge sin egen bisættelse eller begravelse. Det kan ske ved at udfylde Sidste vilje.

Du er velkommen til at benytte vores formular.

Gå til Min sidste vilje

Skab dig et overblik

Alle erfaringer viser, at det efterfølgende giver ro i sjælen hos pårørende, at de med sig selv ved: "Jeg gjorde alt det, der betød noget for afdøde og for mig selv, - selvom det var svært".

Gå til overvejelser