Bedemand Næstved

Velkommen til Begravelsesforretningen for Næstved & Omegn v/ Bedemand Per Østen

Som bedemand sættes tryghed, værdighed og kvalitet højt i planlægningen af det sidste farvel. Det er vigtigt at få sagt ordentlig farvel på netop den måde, den afdøde har ønsket og pårørende ønsker sig. Din lokale bedemand rådgiver, planlægger og hjælper dig med at arrangere den ønskede begravelse eller bisættelse.

Lad os hjælpe dig, når du har mest brug for det

Dødsfald indtræffer på alle tidspunkter af døgnet, og i denne svære situation kan mange have brug for øjeblikkelig hjælp og rådgivning. Vi synes derfor også at det skal være muligt at træffe en bedemand alle døgnet 24 timer 7 dage om ugen.

De mange praktiske detaljer der opstår i forbindelse med et dødsfald, kan være uoverskuelige og svære at overkomme midt i sorgen. Som bedemand er det vores opgave, at støtte og vejlede dig i de mange spørgsmål der opstår og de beslutninger, der skal træffes. Det er vigtigt, at du føler dig i trygge hænder hos din bedemand, og at vi i fællesskab fokuserer på hvilke ønsker og tanker du har omkring en begravelse eller bisættelse.

Bedemanden i Næstved er veluddannet og erfaren, og samtalen med dig som pårørende er afgørende for at få klarhed over ønsker og muligheder, så begravelsen eller bisættelsen forløber som ønsket.

Personlig og smuk begravelse eller bisættelse

Din lokale bedemand i Næstved bestræber sig på at gøre den sidste rejse personlig og smuk. Som bedemand ønsker vi at imødekomme dine ønsker og tanker for begravelsen eller bisættelsen, og vi tilbyder bl.a. kister og urner i forskellige farver. Vores rustvogne er de nyeste på markedet, og de udstråler kvalitet og værdighed. Det er muligt at vælge mellem en lys eller mørk rustvogn. Desuden kan bedemanden tilbyde det sidste farvel fra en motorcykels sidevogn. Kørslen arrangeres efter de pårørende eller afdødes ønske.

Din lokale bedemand

Centralt i Næstved og tæt på Sct. Mortens Kirke ligger Begravelsesforretningen og din lokale bedemand. Du er altid velkommen til at kigge ind til en uformel snak.
Bedemanden tilbyder også at køre hjem til dig. Det betyder meget for os, at du føler tryghed omkring planlægningen og afholdelsen af begravelsen eller bisættelsen.

Det handler om tryghed.

Begravelsesforretningen for Næstved & Omegn
Riddergade 6A
4700 Næstved
Telefon: 55 72 70 00
Telefonen er åben alle døgnets timer syv dage om ugen.

Vi kører i alle kommuner over hele landet.

Her kan du få fat i:

Per Østen

Indehaver og bedemand
Telefon: 25 16 48 00

Torben Reiner Jensen

Bedemand
Telefon: 29 29 48 88

Poul Christensen

Bedemand

 

Udfyld Min sidste vilje

Det er blevet almindeligt at tilrettelægge sin egen bisættelse eller begravelse. Det kan ske ved at udfylde Sidste vilje.

Du er velkommen til at benytte vores formular.

Gå til Min sidste vilje

Skab dig et overblik

Alle erfaringer viser, at det efterfølgende giver ro i sjælen hos pårørende, at de med sig selv ved: "Jeg gjorde alt det, der betød noget for afdøde og for mig selv, - selvom det var svært".

Gå til overvejelser