Bedemand Haslev

Velkommen til Begravelsesforretningen for Haslev & Omegn v/ Bedemand Per Østen

Der er ofte mange følelser involveret når et dødsfald indtræffer. Det er vigtigt at få sagt ordentlig farvel på netop den måde, den afdøde har ønsket og pårørende ønsker sig. Som den lokale bedemand i Haslev står vi klar til at rådgive og hjælpe dig med at arrangere den ønskede begravelse eller bisættelse.

Bedemand med fokus på tryghed

Dødsfald indtræffer på alle tidspunkter af døgnet, og i denne svære situation kan mange have brug for øjeblikkelig hjælp og rådgivning fra bl.a. en bedemand. Vi synes derfor at det er vigtigt, at det er muligt at træffe en bedemand alle døgnet 24 timer 7 dage om ugen.

De praktiske detaljer der opstår i forbindelse med et dødsfald kan være uoverskuelige og svære at overkomme midt i sorgen. Som bedemand kan vi støtte og vejlede dig i de mange spørgsmål der opstår og beslutninger der skal træffes. Det er vigtigt at du føler dig i trygge hænder hos din bedemand, og at vi i fællesskab fokuserer på hvilke ønsker og tanker du har til en begravelse eller bisættelse.
Bedemanden i Haslev er både erfaren og veluddannet, og vægter samtalen med dig som pårørende højt, da den er afgørende for at få klarhed over ønsker og muligheder, så begravelsen eller bisættelsen forløber som ønsket.

Personlig og smuk begravelse eller bisættelse

Som bedemand gør vi hvad vi kan, for at det bliver en personlig og smuk afsked. Vi ønsker at imødekomme dine ønsker, og bedemands forretningen tilbyder bl.a. kister og urner i forskellige farver. Vores rustvogne er de nyeste på markedet og udstråler kvalitet og værdighed, og det er muligt at vælge mellem en lys eller mørk rustvogn. Desuden kan vi tilbyde livets sidste rejse i en motorcykel med sidevogn. Kørslen arrangeres efter de pårørende eller afdødes ønske.

Bedemand i Haslev

Begravelsesforretningen for Haslev & Omegn ligger centralt ved siden af biblioteket. Du er altid velkommen til at kigge ind.
Har du lyst til, at bedemanden skal komme hjem til dig, så gør vi også meget gerne det. Det er vigtigt for os, at du føler tryghed omkring planlægningen og afholdelsen af begravelsen eller bisættelsen.

Det handler om tryghed.

Begravelsesforretningen for Haslev & Omegn
Jernbanegade 60
4690 Haslev
Telefon: 56 31 11 22
Telefonen er åben alle døgnets timer syv dage om ugen.

Vi kører til alle kommuner i hele landet.

Her kan du få fat i:

Per Østen

Indehaver og bedemand
Telefon: 25 16 48 00

Torben Reiner Jensen

Bedemand
Telefon: 29 29 48 88

Poul Christensen

Bedemand

 

Udfyld Min sidste vilje

Det er blevet almindeligt at tilrettelægge sin egen bisættelse eller begravelse. Det kan ske ved at udfylde Sidste vilje.

Du er velkommen til at benytte vores formular.

Gå til Min sidste vilje

Skab dig et overblik

Alle erfaringer viser, at det efterfølgende giver ro i sjælen hos pårørende, at de med sig selv ved: "Jeg gjorde alt det, der betød noget for afdøde og for mig selv, - selvom det var svært".

Gå til overvejelser