Bedemand Hårlev

Velkommen til Begravelsesforretningen for Hårlev-Karise & Omegn v/ Bedemand Per Østen

Det er vigtigt at få sagt ordentlig farvel på netop den måde, den afdøde har ønsket og pårørende ønsker sig. Som din lokale bedemand i Hårlev rådgiver, planlægger og hjælper vi dig med at arrangere den ønskede begravelse eller bisættelse.

Bedemand 24/7

Dødsfald indtræffer på alle tidspunkter af døgnet, og i denne svære situation kan mange have brug for øjeblikkelig hjælp og rådgivning. Derfor synes vi også at det skal være muligt at træffe en bedemand alle døgnet 24 timer 7 dage om ugen.

Der opstår mange praktiske detaljer i forbindelse med et dødsfald, og de kan være uoverskuelige og svære at overkomme midt i sorgen. Som bedemand er det vores opgave, at støtte og vejlede dig i de mange spørgsmål der opstår og beslutninger, der skal træffes. Det er vigtigt at du føler dig i trygge hænder hos din bedemand, og at vi i fællesskab fokuserer på hvilke ønsker og tanker du har til en begravelse eller bisættelse.

Din bedemand i Hårlev er veluddannet og erfaren, og samtalen med dig som pårørende er afgørende for, at få klarhed over ønsker og muligheder, så begravelsen eller bisættelsen forløber som ønsket.

Personlig og smuk begravelse eller bisættelse

I Begravelsesforretningen for Hårlev- Karise & Omegn gør vi hvad vi kan, for at gøre den sidste rejse personlig og smuk. Som bedemand ønsker vi, at imødekomme dine ønsker og tanker for begravelsen eller bisættelsen, og vi tilbyder bl.a. kister og urner i forskellige farver. Vores rustvogne er de nyeste på markedet og de udstråler kvalitet og værdighed. Det er muligt at vælge mellem en lys eller mørk rustvogn. Desuden kan bedemanden tilbyde det sidste farvel fra motorcykel med sidevogn. Kørslen arrangeres efter de pårørende eller afdødes ønske.

Din lokale bedemand

Begravelsesforretningen for Hårlev-Karise & Omegn ligger på hovedgaden i Hårlev og er din lokale bedemand på Stevns. Du er altid velkommen til at kigge ind til en uformel snak.
Bedemanden kører også gerne hjem til dig. Det betyder meget for os, at du føler tryghed omkring planlægningen og afholdelsen af begravelsen eller bisættelsen.

Det handler om tryghed.

Begravelsesforretningen for Hårlev-Karise & Omegn
Hovedgaden 23
4652 Hårlev
Telefon: 56 57 44 11
Telefonen er åben alle døgnets timer syv dage om ugen.

Vi kører i alle kommuner over hele landet.

Her kan du få fat i:

Per Østen

Indehaver og bedemand
Telefon: 25 16 48 00

Torben Reiner Jensen

Bedemand
Telefon: 29 29 48 88

Poul Christensen

Bedemand

 

Udfyld Min sidste vilje

Det er blevet almindeligt at tilrettelægge sin egen bisættelse eller begravelse. Det kan ske ved at udfylde Sidste vilje.

Du er velkommen til at benytte vores formular.

Gå til Min sidste vilje

Skab dig et overblik

Alle erfaringer viser, at det efterfølgende giver ro i sjælen hos pårørende, at de med sig selv ved: "Jeg gjorde alt det, der betød noget for afdøde og for mig selv, - selvom det var svært".

Gå til overvejelser