Bedemand Faxe

Velkommen til Kirketorvets Begravelsesforretning for Faxe & Omegn v/ Bedemand Per Østen

Det er vigtigt at få sagt ordentlig farvel på netop den måde, den afdøde har ønsket og pårørende ønsker sig. Som din lokale bedemand i Faxe, kan vi hjælpe dig med at arrangere den ønskede begravelse og bisættelse.

Øjeblikkelig hjælp ved dødsfald

Dødsfald indtræffer på alle tidspunkter af døgnet, og mange har i denne svære situation brug for øjeblikkelig hjælp. Vi synes derfor også at det skal være muligt at få fat på en bedemand alle døgnet 24 timer 7 dage om ugen.

Det kan være svært at overskue alle de praktiske detaljer der opstår i forbindelse med et dødsfald. Som bedemand er det vores opgave, at støtte og vejlede dig igennem de mange spørgsmål der opstår og beslutninger der skal træffes i den svære tid. Det er vigtigt, at du føler dig i trygge hænder hos din bedemand. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at du får den bedste rådgivning og hjælp i en svær tid.

Det sidste farvel

I Faxe er det muligt at få fat i en erfaren og veluddannet bedemand, og samtalen med dig som pårørende er afgørende for, at vi kan få klarhed over ønsker og muligheder, så begravelsen og bisættelsen forløber som ønsket.

Den vigtigste opgave for en bedemand er, at gøre det sidste farvel personligt og smukt. Som din lokale bedemand vil vi imødekomme dine overvejelser og ønsker for begravelsen eller bisættelsen, og vi tilbyder bl.a. forskellige farver af både kister og urner. Vores rustvogne er de nyeste på markedet og udstråler kvalitet og værdighed, og det er muligt at vælge mellem en lys eller mørk rustvogn. Desuden kan vi tilbyde det sidste farvel fra en motorcykels sidevogn. Kørslen arrangeres efter de pårørende eller afdødes ønske.

Bedemand i Faxe

Du kan besøge vores begravelsesforretning og få en uformel samtale med bedemanden i Faxe. Selve bedemands forretningen ligger lige over for Faxe kirke og ikke langt fra kirkegården. Du er altid velkommen til at kigge ind. Det handler om tillid og tryghed når man skal vælge sin bedemand. Som din lokale bedemand kan jeg også komme hjem til dig. Det betyder meget for os, at du føler tryghed i og omkring planlægningen og afholdelsen af begravelsen eller bisættelsen.

Det handler om tryghed.

Kirketorvets Begravelsesforretning
Kirketorvet 2
4640 Faxe
Telefon: 56 73 03 02
Telefonen er åben alle døgnets timer syv dage om ugen

Vi kører i alle kommuner over hele landet.

Her kan du få fat i:

Per Østen

Indehaver og bedemand
Telefon: 25 16 48 00

Torben Reiner Jensen

Bedemand
Telefon: 29 29 48 88

Poul Christensen

Bedemand

 

Udfyld Min sidste vilje

Det er blevet almindeligt at tilrettelægge sin egen bisættelse eller begravelse. Det kan ske ved at udfylde Sidste vilje.

Du er velkommen til at benytte vores formular.

Gå til Min sidste vilje

Skab dig et overblik

Alle erfaringer viser, at det efterfølgende giver ro i sjælen hos pårørende, at de med sig selv ved: "Jeg gjorde alt det, der betød noget for afdøde og for mig selv, - selvom det var svært".

Gå til overvejelser