Motorcykelbegravelser til den sidste afsked

I alle Østen Begravelsesforretninger v/ Per Østen tilbyder vi dig at arrangere en motorcykelbegravelse, hvor afdøde bliver kørt afsted i en motorcykelrustvogn.
 
Ved en MC-begravelse vælger du som pårørende den rute, motorcykel-rustvognen skal køre efter ceremonien i kirken eller i kapellet. Det er oplagt at køre forbi steder, der har haft stor betydning for personen, der er gået bort – for eksempel med stop i MC-klubben, ved afdødes hjem eller et andet sted, der stod hans eller hendes hjerte nært. 
 
Vil du og andre pårørende køre efter MC-rustvognen på jeres egne motorcykler, tilbyder vi at køre i kortege. På den måde får du i Østen Begravelsesforretninger v/ Per Østen en helt unik mulighed for at skabe en smuk afsked med den person, der stod dig nær.
 
Vi tager gerne en helt uforpligtende dialog med dig om en motorcykelbegravelse og giver dig et prisoverslag. Derfor er du meget velkommen til at ringe til den af vores begravelsesforretninger, der ligger nærmest dig.
 
Alternativt er du også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, og så vender en af vores bedemænd hurtigt tilbage til dig.
Husk også at vi kører i alle landets kommuner.

MC-begravelser er for alle

 
Vores erfaring er, at der er god efterspørgsel på motorcykelbegravelser – og at det er vidt forskellige mennesker, der har efterspurgt en MC-begravelse.
 
MC-begravelser er for alle, som har haft stor forkærlighed for motorcykler. Det kan lige så vel være motorcykelentusiasten, som det kan være den ungdommelige bedstemor.
 
Derfor skal du ikke tøve med at kontakte os og få en uforpligtende dialog om en MC-begravelse af den, der stod dig nær hos Østen Begravelsesforretninger.

Det praktiske ved en motorcykelbegravelse

 
Præcis som ved en traditionel begravelse sørger vi som din bedemand for alt det praktiske i forbindelse med den sidste afsked.
 
Motorcyklen køres af en erfaren chauffør hyret udefra, og vi sørger for at varetage alle aftaler med kirke, myndigheder og præster for dig. Ud over det tilbyder vi dig eller en anden pårørende at sidde bag på motorcykelrustvognen, og vi sørger for en ekstra hjelm.

Kontakt os for at høre mere om motorcykelbegravelser

 
Vil du høre mere om motorcykelbegravelser, er du velkommen til at ringe til vores vagthavende bedemand. Vi sidder klar til at lytte og supplere med input, så vi sammen sikrer, at din kære sendes afsted på den helt rigtige måde.
 
Ring på vores hovednummer 56 73 03 02, og så taler vi om muligheden for en MC-begravelse.
Østen Begravelsesforretninger v/ Per Østen – det handler om tryghed.
Kontakt os hele døgnet
Du kan kontakte os på telefon 56 73 03 02 hele døgnet eller udfylde formularen nedenfor - så ringer vi dig op.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Overvejelser
Min Sidste Vilje
Vores service
Priser
Her finder du os

 

Hovednummer

Telefon 56 73 03 02
 

Faxe

Telefon 56 73 03 02
 

Næstved

Telefon 55 72 70 00
 

Vordingborg

Telefon 55 37 01 37
 

Haslev

Telefon 56 31 11 22
 

Store Heddinge

Telefon 56 51 03 03
 

Hårlev

Telefon 56 57 44 11
 

Ringsted

Telefon 57 61 33 00
 
Alle afdelinger holder åbent døgnet rundt.

Begravelsesforretningen v/ Per Østen
bedemand@perøsten.dk - CVR: 40619313