Skip to main content

Din bedemand i Vordingborg

Velkommen til Begravelsesforretningen for Vordingborg & Omegn A/S v/ Bedemand Per Østen.

Din bedemand hjælper dig, når du har mest brug for det

Dødsfald forekommer på ethvert tidspunkt af døgnet, og i disse hjerteknugende øjeblikke oplever vi, at mange mennesker får brug for øjeblikkelig hjælp og støtte, fordi du pludselig befinder dig i en ukendt situation. Som din bedemand føler vi derfor, at det er vores pligt at kunne stille op for jer 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, når du står midt i denne svære tid.

Når et dødsfald indtræffer, følger der en række praktiske detaljer med, som du skal tage stilling til. Det kan virke overvældende og uoverkommelige midt i sorgen, derfor skal du bruge en bedemand, du har tillid til. Når du vælger os, så får du altid en trofast støtte, empatisk vejleder og en erfaren bedemand, så du kan finde trøst og svar på de mange spørgsmål, der opstår undervejs. Dermed kommer du til at træffe de rette beslutninger, så du kan fokusere på at sige farvel med ro i sindet.

Som din lokale bedemand i Vordingborg bliver du altid mødt af forståelse og respekt, samt stor lokalviden om bl.a. Vordingborgs præster, kirker, kirkegårde og kapeller. Dermed kan du altid føle dig i trygge hænder.

For os er jeres behov og ønsker af største betydning i denne svære tid. Som din bedemand er vores mål at skabe en begravelse eller bisættelse, der ærer og mindes jeres kæres liv på en smuk og værdig måde. Vi er her for at lytte, så vi kan opfylde jeres forventninger og skabe en meningsfuld og personlig højtidelighed.

Døgnåben telefon

Vores telefoner er døgnåbne, og derfor er du altid meget velkommen til at ringe til os på 55 37 01 37 og tage en uforpligtende dialog med en af vores bedemænd.

Den sidste oplevelse er vigtig

Når du vælger at bruge os som din bedemand, så vælger du samtidig tryghed, værdighed og erfaring, hvilket skaber et kæmpe overblik i forbindelse med planlægningen af den sidste afsked. Det betyder enormt meget for os, at afdødes ønsker og jeres ønsker som pårørende respekteres og opfyldes på bedst mulig vis. Vi er her for at hjælpe, planlægge og støtte jer i at arrangere en begravelse eller bisættelse, der kan ære den, I havde kær.

Som bedemænd lægger vi stor vægt på at gøre det sidste farvel personligt og smukt. Vores største ønske er derfor at imødekomme jeres tanker og overvejelser om begravelsen eller bisættelsen, og i vores forretning kan vi præsentere et bredt udvalg af kister og urner i forskellige farver, så du får mulighed for at træffe det rette valg.

Vores rustvogne er de nyeste på markedet, derfor udstråler de kvalitet og værdighed, netop som du bør forvente af den sidste rejse. Derudover tilbyder vi dig at kunne vælge mellem en lys eller mørk rustvogn, begge rustvogne rummer fine nattehimler, som bidrager til den smukke afsked.

Hos Østen Begravelsesforretninger tilbyder vi dig naturligvis at køre i alle landets kommuner.

Din lokale bedemand i Vordingborg

Begravelsesforretningen for Vordingborg & Omegn A/S ligger med udkig til det ikoniske Gåsetårn og understreger blot, at vi er din lokale bedemand i Vordingborg. Vores dør er altid åben, hvorfor du til hver en tid er velkommen til at komme forbi, hvad end du har, du måtte have på hjerte.

Som din lokale bedemand tilbyder vi også at køre hjem til dig, hvis du hellere ønsker dette – det er op til dig. Det er vigtigste, at du føler dig i trygge hænder hos din bedemand, og at vi i fællesskab fokuserer på, hvilke tanker og overvejelser du har omkring en begravelse eller bisættelse, så du kan få sagt farvel til den, du havde kær på en ordentlig måde

Begravelsesforretningen for Vordingborg & Omegn A/S
v/ Per Østen

Begravelsesforretningen for Vordingborg & Omegn A/S
Algade 111
4760 Vordingborg
Telefon: 55 37 01 37

Kontakt os hele døgnet

Du kan kontakte os på telefon 55 37 01 37 hele døgnet eller udfylde formularen nedenfor – så ringer vi dig op.

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Begravelsesforretningen for Vordingborg & Omegn A/S
v/ Per Østen

Begravelsesforretningen for Vordingborg & Omegn A/S
Algade 111
4760 Vordingborg
Telefon: 55 37 01 37