Skip to main content

Din bedemand i Store Heddinge

Som din lokale bedemand i Store Heddinge og på Stevns sætter vi tryghed, værdighed og kvalitet øverst i planlægningen af det sidste farvel for den, du havde kær.

Vi ved, at det betyder meget at få sagt ordentlig farvel på netop den måde, den afdøde har ønsket og pårørende ønsker sig. Dette giver en mulighed for at ære de mange gode stunder, I havde sammen, og sende jeres kære smukt videre.

Med os som din lokale bedemand rådgiver, planlægger og hjælper vi dig med at arrangere den ønskede begravelse eller bisættelse, så du kan fokusere på det, der betyder noget i den svære tid: At sige farvel.

Døgnåben telefon

Vores telefoner er døgnåbne, og derfor er du altid meget velkommen til at ringe til os på 56 51 03 03 og tage en uforpligtende dialog med en af vores bedemænd.

En bedemand hjælper dig, når du har mest brug for det

Du ved aldrig, hvornår et dødsfald indtræffer. Det kan ske på alle tider af døgnet, hvilket kan skabe et akut behov for at få hjælp, råd og guidance i en svær situation.

Derfor tilbyder vi naturligvis, at du kan træffe en af vores bedemænd alle døgnets timer, uanset hvilken ugedag det er, eller hvornår på året. Vi er med andre ord din bedemand 24/7.

Hvor skal du overhovedet starte i forbindelse med et dødsfald? Hvem skal du have fat i og hvilke informationer, skal du bruge? Det kan nemt virke helt uoverskueligt at skulle overkomme alle de mange praktiske detaljer, der opstår, særligt når du også står midt i en sorgfuld tid.

Som din bedemand er vi din faste støtte og vejleder gennem hele processen fra start til slut, dermed kan du føle sig helt sikker på, at du træffer de rette valg baseret på oplysning, erfaring og gennemsigtighed.

Det er absolut vigtigste for os, når du har valgt at vise os tillid som din bedemand i en svær tid, er, at du føler dig i tryg og rolig, så vi sammen kan fokusere på dine tanker, ønsker og overvejelser i forhold til begravelsen eller bisættelsen.

Uanset om det bliver indehaver og bedemand Per Østen, bedemand Torben Reiner, Poul Christensen eller Theis Secall, så garanterer vi, at du bliver tilknyttet en erfaren, behagelig og empatisk bedemand. En bedemand som hjælper med at skabe klarhed over mulighederne, så begravelsen eller bisættelsen forløber som ønsket.

Den sidste rejse er vigtig

I Store Heddinge Begravelsesforretning A/S gør vi, hvad vi kan, for at gøre det sidste farvel til en personlig og smuk oplevelse, hvor vi afspejler den person, som du skal tage afsked med. Vi har tilrettelagt mange højtideligheder gennem flere årtier, derfor ved vi, hvordan vi omsætter dine ønsker og overvejelser til en personlig begravelse eller bisættelse.

Ønsker du for eksempel en mere bæredygtig afsked, tilbyder vi flere produkter med netop dette fokus. Eller skal rustvognen være lys fremfor mørk? Så er dette også en mulighed, da vi har de nyeste rustvogne på markedet med den fineste stjernehimmel til den sidste rejse.

Respekt, værdighed og personlighed lægger vi altid vægt på i Begravelsesforretningen, så du får en smuk oplevelse i en svær tid

Hos Østen Begravelsesforretninger tilbyder vi dig naturligvis at køre i alle landets kommuner.

Din lokale bedemand

Nær torvet i Store Heddinge ligger Store Heddinge Begravelsesforretning A/S, og vi er din lokale bedemand på Stevns, hvor vi har ligget i flere årtier. Det betyder meget for os, at du altid føler dig velkommen til at kigge ind i forretningen, når du har brug for det. Vi har altid varm kaffe eller the på kanden og tid til en uformel snak, så du kan få besvaret dine spørgsmål.

Som din bedemand tilbyder vi også gerne at køre hjem til dig, hvis du foretrækker dette – det er helt op til dig. Det allervigtigste for os er, at du føler dig tryg gennem hele processen, fra selve planlægningen til afholdelsen af begravelsen eller bisættelsen, så du får sagt ordentligt farvel.

Store Heddinge Begravelsesforretning A/S
v/ Per Østen

Store Heddinge Begravelsesforretning A/S
Algade 4
4660 Store Heddinge
Telefon: 56 51 03 03

Kontakt os hele døgnet

Du kan kontakte os på telefon 56 51 03 03 hele døgnet eller udfylde formularen nedenfor – så ringer vi dig op.

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Store Heddinge Begravelsesforretning A/S
v/ Per Østen

Store Heddinge Begravelsesforretning A/S
Algade 4
4660 Store Heddinge
Telefon: 56 51 03 03