Skip to main content

Begravelsesforretningen for Ringsted & Omegn A/S – din lokale bedemand

I en tid, der for mange mennesker kan være udfordrende og vemodig, er vi som din lokale bedemand i Ringsted sat i verden for at rådgive og vejlede dig, så du kan få ro til at komme igennem sorgen.

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at skabe en værdig sidste afsked med personen, der er gået bort. Derfor vil du hos os også opleve empatisk og ordentlig service samt høj fleksibilitet og faglig kunnen.

Vi hjælper dig med at navigere i de mange valg, du skal træffe, og vi rådgiver dig i dine muligheder for at skabe en afsked helt i ånd med den, du havde kær. Derudover tager vi hånd om alt det praktiske, så du slipper for det midt i sorgen.

Læs mere om vores bedemandsforretning og forløbet med os som din bedemand i Ringsted nedenfor.

Døgnåben telefon

Vores telefoner er døgnåbne, og derfor er du altid meget velkommen til at ringe til os på 57 61 33 00 og tage en uforpligtende dialog med en af vores bedemænd.

Dit forløb hos Begravelsesforretningen for Ringsted & Omegn A/S

Når du henvender dig til Begravelsesforretningen for Ringsted & Omegn A/S, aftaler vi et tidspunkt, hvor vi sammen tager en samtale om dine ønsker til enten en bisættelse eller en begravelse af personen, der er gået bort.

Foretrækker du dine hjemlige rammer, besøger vi dig gerne. Alternativt byder vi dig velkommen i vores begravelsesforretning på Køgevej 5 – lige overfor Ringsted Kirkegård, hvor vi har indrettet forretningen med fokus på det lyse, rolige og trygge.

Her møder du vores erfarne bedemænd: Enten indehaver og bedemand Per Østen, bedemand Torben Reiner Jensen eller bedemand Poul Christensen, som vil følge dig gennem hele processen.

Når du har aftalt det videre forløb med din bedemand, sørger vi efterfølgende for alt det praktiske såsom at udfylde og ordne alle papirer, begravelseshjælp og meget mere.

Se den fulde oversigt over det, vi som din bedemand i Ringsted og omegn hjælper dig med her »

Undervejs holder vi en tæt kontakt med dig. Først og fremmest fordi vores vigtigste opgave er at sørge for din tryghed i en svær tid, og naturligvis også fordi afskeden med din kære skal tilrettelægges præcis, som du ønsker.

Læs om andres gode oplevelser med vores bedemandsservice her »

Hos Østen Begravelsesforretninger tilbyder vi dig naturligvis at køre i alle landets kommuner.

Begravelsesforretningen for Ringsted & Omegn A/S
v/ Per Østen

Begravelsesforretningen for Ringsted & Omegn A/S
Køgevej 5
4100 Ringsted
Telefon: 57 61 33 00

Kontakt os hele døgnet

Du kan kontakte os på telefon 57 61 33 00 hele døgnet eller udfylde formularen nedenfor – så ringer vi dig op.

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Begravelsesforretningen for Ringsted & Omegn A/S
v/ Per Østen

Begravelsesforretningen for Ringsted & Omegn A/S
Køgevej 5
4100 Ringsted
Telefon: 57 61 33 00