Skip to main content

Din bedemand i Hårlev

Velkommen til Begravelsesforretningen for Hårlev-Karise & Omegn A/S v/ Bedemand Per Østen.

Det er vigtigt at få sagt ordentlig farvel på netop den måde, den afdøde har ønsket og pårørende ønsker sig. Som din lokale bedemand i Hårlev rådgiver, planlægger og hjælper vi dig med at arrangere den ønskede begravelse eller bisættelse.

Din bedemand 24 timer i døgnet

Dødsfald indtræffer på alle tidspunkter af døgnet, og i denne svære situation kan du have brug for øjeblikkelig hjælp og rådgivning. Derfor synes vi også, at det skal være muligt at træffe din bedemand hele døgnet rundt, alle ugens dages, hele året rundt.

Vi oplever, at der opstår mange spørgsmål, når de praktiske detaljer skal planlægges i forbindelse med et dødsfald, og de kan være uoverskuelige og svære at overkomme midt i sorgen.

Som din bedemand er det vores fineste opgave at støtte og vejlede dig gennem de mange spørgsmål og beslutninger, der skal træffes, så du får indblik i den sidste afskeds forskellige muligheder.

Det absolut vigtigste for os i Begravelsesforretningen er, at du føler dig i trygge hænder hos din bedemand, og at vi i fællesskab finder frem til dine ønsker og tanker, så vi får skabt de rette rammer for en begravelse eller bisættelse.

Som din bedemand i Hårlev bliver du mødt af erfaring, ro og klarhed, så vi sammen kan blive klogere på, hvordan begravelsen eller bisættelsen skal forløbe, så den på bedst mulig måde repræsenterer den, du havde kær.

Døgnåben telefon

Vores telefoner er døgnåbne, og derfor er du altid meget velkommen til at ringe til os på 56 57 44 11 og tage en uforpligtende dialog med en af vores bedemænd.

Personlig og smuk begravelse eller bisættelse

I Begravelsesforretningen for Hårlev- Karise & Omegn A/S gør vi altid alt, hvad vi kan, for at gøre den sidste rejse til en både personlig, unik og smuk oplevelse i en svær tid.

Alle mennesker er unikke, og det mener vi også, at den sidste afsked bør være. Vi ønsker, når du har valgt at have os som din bedemand, at imødekomme ønsker og tanker for begravelsen eller bisættelsen. Derfor tilbyder vi bl.a. kister og urner i forskellige farver, at få spredt asken over vandet eller at få en trompetist ud til at spille ved højtideligheden. Derudover har vi som noget særligt valgt at have rustvogne i både en smuk lys farve og en klassisk mørk farve, og vi har sørget for at have de nyeste rustvogne på markedet, så vi kan sende jeres kære afsted med respekt, kvalitet og værdighed.

Hos Østen Begravelsesforretninger tilbyder vi dig naturligvis at køre i alle landets kommuner.

Din lokale bedemand

Du finder Begravelsesforretningen for Hårlev-Karise & Omegn A/S på hovedgaden i Hårlev, for vi er din lokale bedemand på Stevns. Du er altid velkommen til at kigge ind til en uformel snak, når du har brug for det. Du har også altid mulighed for at få en fysisk udgave af ‘Min sidste vilje’ med hjem, hvis du foretrækker at udfylde denne i dine faste rammer eller gerne vil udfylde den over flere dage.

Vi kører også gerne hjem til dig, hvis det er det bedste for dig. Det er fuldstændig afgørende for os, at du føler dig tryg omkring planlægningen og afholdelsen af begravelsen eller bisættelsen, så du får sagt ordentlig farvel.

Begravelsesforretningen for Hårlev-Karise & Omegn A/S
v/ Per Østen

Begravelsesforretningen for Hårlev-Karise & Omegn A/S
Hovedgaden 23
4652 Hårlev
Telefon: 56 57 44 11

Kontakt os hele døgnet

Du kan kontakte os på telefon 56 57 44 11 hele døgnet eller udfylde formularen nedenfor – så ringer vi dig op.

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt Begravelsesforretningen for Hårlev-Karise & Omegn A/S v/ Per Østen

Begravelsesforretningen for Hårlev-Karise & Omegn A/S
Hovedgaden 23
4652 Hårlev
Telefon: 56 57 44 11